Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ács, tetőfedő képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Ács, tetőfedő - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Ács, tetőfedő
Keresés
Találatok száma - 6 db
Befedlek Bt.

Befedlek Bt.

Ács, tetőfedő vállalkozás.Építőipari kivitelező vállalkozás, első sorban ács, tetőfedő, tetőtér beépítési munkálatok. A kivitelezéseinket mindig a lehető legjobb anyagokból, a legmodernebb ács és tetőfedő technológiával, a legújabb elvárásoknak, szabványoknak megfelelően végezzük.

Dudik - Tető Bt.

Dudik - Tető Bt.

Ács, tetőfedő és bádogos munkák kivitelezése. Építész technikusi végzettség és Ipartestületi elnökségi tagságom révén építőipari szakmunkás vizsgáztatás lebonyolítása. Ács szakma oktatása. Ácsmunkák, tető munkák, előtető és díszelőtető munkák

Tetőfedés - Tóth Gergely

Tetőfedés - Tóth Gergely

Vállalkozásunk vállalja tetőszerkezetek építését, előtető készítését, lábakon álló garázs építését, rönkház kivitelezését, gerendaházak összeszerelését egyéb ács munkákat. Ezen felül tetőfedési munkákat és bádogozást is vállalunk.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Tetőszigetelés Faga-BAU Kft.

Elsősorban lapostető szigeteléssel - úgynevezett bitumenes szigeteléssel foglalkozunk. Ez cégünk legfontosabb profilja. Minden ezzel kapcsolatos, és kiegészítő munkálatokat elvégzünk, méghozzá korrekt áron, rövid idő alatt, garanciával. Nálunk az ügyfél az első. Tekintse meg weboldalunkat, portfóliónkat, és kérdezzen.

Tetőtér beépítése és tetőfedés

Tetőtér beépítése és tetőfedés

Tetőtér beépítése és tető átépítése ingyenes helyszíni felméréssel és árajánlat készítéssel,több, mint 35 éves szakmai tapasztalattal és referenciával! Az ingyenes felmérés és árajánlat készítés mellett - szükség esetén - tervezőt, statikust és belső építést is tudunk javasolni, illetve kötelező engedélyezést nem igénylő esetekben tanácsot adunk. Az építés során az összes szükséges anyagot beleértve a megrendelők és/vagy a belső építész által kiválasztott anyagokat a helyszínre szállítjuk, a keletkező hulladékot, törmeléket, bontott anyagokat pedig elszállítjuk.

Zakariás Kft.

Zakariás Kft.

Ács, tetőfedő mester. Komplett tetők készítése az ácsszerkezettől, tetőfedésen túl, tetősíkablakok beépítésén át, bádogos munkán keresztül, egészen a gipszkartonozásig, Budapesten és Pest megyében.Velux ajánlott beépítő mester. Tondach kiemelt tetőfedő mester.

Tuti menü