Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 14 db
Ablak - nyílászáró

Ablak - nyílászáró

Minőségi nyílászáró gyártók linkjei, ablak vásárlással kapcsolatos tanácsok, tippek, ötletek mind, mind egy helyen. Nálunk gyorsan megtalálja a minőségi ablakokkal, nyílászárókkal kapcsolatos linkeket ismertetővel, legyen az fa ablak, műanyag ablak, alumínium ablak, akár tetőtéri ablak. Kereshet ablak gyártók, kivitelezők, forgalmazók között.

Asztalos

Asztalos

Asztalosra mindig szükség van, viszont asztalosból is nagyon sokvan. Ezért összegyűjtöttük a legjobbakat, így oldalunkon megtalálhatók bútor- és épületasztalosok weblapjai, asztalos képzésekkel, faipari hírekkel foglalkozó honlapok. Akár asztalost keres, akár Ön maga asztalos, mindenképpen hasznos információkat talál gyűjteményünkben.

Burkoló, burkolás

Burkoló, burkolás

A burkoló.tlap.hu oldalon a burkoló és burkolás témakörét dolgozzuk fel, úgy mint hideg burkolással, meleg burkolással, kültéri burkolással, térkövezéssel foglalkozó mestereket, vállalkozókat, illetve burkolat gyártókat. Helyet szeretnék biztosítani a új burkoló anyagoknak, technikáknak. A burkolással kapcsolatos érdekességeknek, burkolással foglalkozó szaklapoknak, burkolóanyag akcióknak, és egyéb újdonságoknak.

Építő-anyag

Építő-anyag

Építkezik? Felújít? Segítünk: építőanyag, nyílászáró, fal, árnyékolástechnika, festék, gipsz, kő, fa, szigetelés - itt keresse! Ez egy olyan weboldal, amelynek célja az, hogy az otthonról és a hozzá kapcsolódó építőanyagokról a lehető legátfogóbb információt nyújtsa a látogatóknak. Fontosnak tartjuk, hiszen mára már a piacon olyan sok terméket kínálnak, hogy egy megfelelő "mankó" nélkül nem is boldogulhatunk.

Faház

Faház

Oldalamon útmutatóval szolgálok a faházakkal, azok építésével kapcsolatban, úgymint alaprajzok, tervek, építési tanácsok, faházépítés, külföldi és magyar faház gyártó cégek. Bőséges tippek, tanácsok, ötletek találhatók az oldalon, legyen az akár tűzvédelem, nyílászárók, festékek, sőt építkezői kedvezmények.

Fatelep, faanyag kereskedés

Fatelep, faanyag kereskedés

Építkezéskor vagy felújításkor elengedhetetlen anyag a fa. Ezt az anyagot általában fatelepeken építőanyag kereskedéseken tudjuk beszerezni a legkedvezőbb áron különböző méretekben. Mindig számoljon és tájékozódjon, mi segítünk!

Fenyőbútor

Fenyőbútor

Fenyőből készült bútorok funkciójuk szerint vásárlási lehetőségekkel. Fenyő bútorok válogatott weboldalai a tlapon. Tematikus rendszer a különböző bútorok között. Várjuk bútorgyártók és kereskedők jelentkezését oldalunkra.

Gerenda ház

Gerenda ház

Mindent a gerendaházról. Mi egyből beleszerettünk. Az érdeklődő mindent megtalál, ami a gerendaházakkal kapcsolatos. Az oldal egybegyűjti a szakmában ismert kivitelezőket, építési anyagokat, szakmai folyóiratokat és magazinokat. Aki még kételkedett azt is meggyőzzük, hogy miért érdemes fából készült gerendaházban és rönkházban élni.

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

Lakásfelújítás, családi ház felújítás

A lakásfelújítás linkgyűjtemény a lakásfelújítás, családi ház felújítás munkáival, problémáival kapcsolatosan kínál megoldást, olyan formában, hogy igyekszik tematikusan összegyűjteni azokat a weboldalakat amelyek az Ön segítségére lehetnek. Megtalálja a teljes lakásfelújítással foglalkozó cégeket, kőműves, burkoló, villanyszerelő, vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő, lakberendező szakembereket.

Hirdetés
Meleg-burkolás

Meleg-burkolás

Minden ami a melegburkolással kapcsolatba hozható:kivitelezők BP-n, vidéken, tapéta, parafa, linoleum, pvc, Külömböző típusú parkettákat értékesítő cégek. Parketta lakkozás és felület megóvás. Hajópadló és laminált lapok a melegburkolásban.

OSB

OSB

Az oldal megpróbálja összefoglalni a jelenleg interneten keresztül elérhető zsindely és OSB lap kereskedőket. Igyekszünk technikai és egyéb tanácsokkal szolgálni a linkek segítségével. Amennyiben valamely új, fontos információkkal, minőségi weboldalakkal tud szolgálni, kérjük jelezze felénk.

Parketta

Parketta

Megjelenítjük a magyarországi parketta gyártókat, kereskedőket, külföldi cégek képviseleteit, a területen szolgáltató cégeket, szükséges segédanyagok beszerzési forrásait, különböző parketta típusok csoportjait. E típusokhoz tartozó szakcikkeket, leírásokat, melyek komoly segítséget nyújthatnak a választáskor, de bőven találhat lakberendezési portálokat, gépkölcsönzőket, tisztító és ápolószereket, szakmai magazinokat.

Szerszám

Szerszám

Azért hoztam létre a szerszam.tlap.hu oldalt, mert szeretném bemutatni a szerszámok adta lehetőségeket. Oldalam a szerszám, szerszámok csoportjával kapcsolatos dolgokat foglalja magába, melynek az a célja, hogy rendszerezze a szerszám gyártókat, szerszám forgalmazókat, szerszám boltokat, szerszám márkákat, szerszám kölcsönzőket, szerszám szervizeket, szerszám múzeumokat, kerti és építőipari szerszámokat. A szerszam.tlap.hu oldallal szeretnék segíteni azoknak az embereknek, akik valamilyen szerszám vagy szerszámok keresésén fáradoznak.

Tégla

Tégla

A téglát mint építőanyagot az építőipar számos területén alkalmazzák. Különösen kedvelt falazó agyaga a családi ház, a társasházi lakások építésének. A köznyelvben a tégla név, nem csak az égetett kerámia falazóelemnek a neve, hanem számos egyéb építőipari anyagnak. Ilyenek például az üvegtégla, vályogtégla, samott tégla, klinker tégla, burkoló tégla, beton tégla.

Tuti menü