Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa bejárati ajtó képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Fa bejárati ajtó - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Fa bejárati ajtó
Keresés
Találatok száma - 8 db
Arcadia 98 Kft.

Arcadia 98 Kft.

A fa bejárati ajtókat a hosszú élettartam és az adott típus üvegmező- fabetét variációk sokféle lehetősége jellemzi. Korszerű, esztétikus nyílászárók, borovi fenyőből készülnek, csavarodás és vetemedésmentes, hossztoldással, két rétegben ragasztva.

Fa bejárati ajtó - Hofstadter

Fa bejárati ajtó - Hofstadter

Fa bejárati ajtó gyártása és kereskedelme Budapesten és Pest megyében. Rendszeres karbantartás esetén minőségét hosszú ideig megőrzi. A fa ajtók alapanyaga vetemedésmentes három, ill. négy rétegben ragasztott lehet, toldásmentes vagy toldott kivitelben készülhet.. Az álatalunk gyártott ajtókat UV álló 4 rétegű felületkezeléssel látjuk el,

Hirmann-fa Kft.- Egyedi fa nyílászárók

Hirmann-fa Kft.- Egyedi fa nyílászárók

A bejárati ajtó az egyik központi szerepet betöltő nyílászáró az épületen. Egyrészt oda vonzza a tekintetet, hiszen minden belépő oda jut először, másrészt megbízhatónak, masszívnak, időtállónak kell lennie. Egyedi fa nyílászárók a Hirmann-Fa Kft-től, melyek teljesítik ezeket az elvárásokat. Arról nem is beszélve, hogy az elkészült nyílászáró pontosan az Ön igényeinek megfelelő lesz, hiszen egyedi rendelést adott le. A bejárati ajtóknál fokozottan fontos a fa felületkezelése, mely védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben. Látogasson weboldalunkra, és kérje nyílászáró árainkat.

Kültéri fa bejárati ajtó

Kültéri fa bejárati ajtó

Kültéri fa bejárati ajtó kereskedelem Érden és Budapesten. Akciós árak! A kültéri fa bejárati ajtó jellemzői a natúr, hossztoldott kivitel, 68mm-es, rétegragasztott borovi fenyőből készül. 5 pontos ajtózárral szerelt, 3db 3 dimenziós ajtópánttal és keményfa küszöbbel szállítva.

Marketéria Kft.

Marketéria Kft.

Őrizze meg otthona melegét! Válassza hőszigetelt bejárati ajtónkat, melyet minőségi borovi fenyőből, hőszigetelt reflexiós, domborított üveggel (bronz), kilinccsel és zárbetéttel kínálunk! Napsugár típusú bejárati ajtóinkat 5 pontos biztonsági zárral látjuk el. Az üveg elhelyezkedésének megfelelően 3 féle kivitel közül választhat! (tele, középen üveges, szélén üveges) Raktári méret: 100/210 cm. Nagyobb falnyílás méret esetén az ajtóhoz fix felül vagy oldalvilágító sorolható! Látogasson el honlapunkra, ismerje meg bejárati ajtónk műszaki tartalmát! Keresse akciós ajánlatunkat!

Milano Nyílászáró

Milano Nyílászáró

Legyen szó bejárati ajtóról, beltéri ajtóról, ablakokról, garázskapuról, árnyékolástechnikai eszközökről, kilincsekről, illetve egyéb tartozékról a Milano Nyílászáró kínálatában megtalálja. Számos lehetőséggel és megoldással várjuk Budapesti bemutatótermünkben, ahol kollégáink segítenek a választásban, akár ha nyílászáró cseréről van szó, vagy egy most épülő új ingatlan komplett nyílászáróiról. Termékpalettánkon minden igénynek megfelelően az egyszerűbbtől, a modernig, a műanyagtól a fáig mindent megtalál!

Schumacher Ajtóüzem

Schumacher Ajtóüzem

Minőségi fa nyílászárók gyártása, felületkezelése, helyszínre szállítása, beépítése. Otthon, öröm nap mint nap. Azon fáradozunk, hogy Önnek olyan otthona legyen, ahol körülöleli a természetesség. Válasszon új vagy felújított otthonába SCHUMACHER nyílászárót, hogy hosszú évek múltán is úgy érezze, jól döntött a nyílászáró választásnál.

Tömörfa ajtó - Áronház Kft.

Tömörfa ajtó - Áronház Kft.

Az Áronház Kft. által forgalmazott tömörfa bejárati ajtó gyártása bármilyen egyedi igény szerint megvalósítható a műszaki és az esztétikai elvárások terén egyaránt. A fa bejárati ajtók első osztályú megmunkálással készülnek, felületkezelt, hossztoldott, 68mm-es, rétegragasztott, borovi fenyőből, tömörfa betéttel.

Tuti menü