Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa bútorok képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Fa bútorok - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Fa bútorok
Keresés
Találatok száma - 13 db
Átriókert -  fa garnitúra

Átriókert - fa garnitúra

Cégünk nádtetős és zsindelytetős fa pavilonok, sörpadok, szaletlik és kerti garnitúrák, árnyékolók gyártásával foglalkozik. Termékeinket jó minőségű fa anyagból készítjük, gombaölő szerrel kezeljük, és minőségi lazúr festékkel több rétegben festjük. Így lesznek fa termékeink igazán időtállóak. Érdemes régi, műanyag kerti asztalát és székeit, egy igazán dekoratív, időtálló fa garnitúrára lecserélnie. A nyári grillezések elengedhetetlen kellékei az asztal és padok, ahol kényelmesen elférnek a vendégek. Nálunk megtalálja a kertjébe leginkább illő kerti garnitúrát, árnyékolót. Fa termékeink több színben rendelhetőek, illetve igény esetén lehetőség van egyedi méret alapján történő gyártásra is. Rövid határidővel dolgozunk, és házhoz szállítást is vállalunk. Honlapunkon részletes leírást talál termékeinkről.

Designos kültéri bútorok

Designos kültéri bútorok

Cégünk a Tectona Grandis hazánkban több, mint 15 éve képviseli az első osztályú alapanyagokból készült és a design a mai trendeknek megfelelő kerti bútorok, berendezéseket árusító bolt hálózat. Több, mint 30 beszállítottól importált termékek , megfizethető árszínvonalon magas minőségű termékeit kínálja eladásra. Csapatunk a legfelkészültebben várja a kedves vásárlót, mind személyes mind telefonos kérdések esetén. Egyes termékeinkre akár 5 éves garanciát is vállunk. Jöjjön el a 2000nm -es Törökbálinti termékbemutató termünkbe várjuk szeretettel.

Egyedi bútor - Tallér Asztalos Kft.

Egyedi bútor - Tallér Asztalos Kft.

Kigondolt magának egy álomkonyhát? Hatalmas munkafelület valamilyen különleges, de masszív faanyagból. Esetleg gyermeke szobájába szeretne olyan bútort, mely játékként is funkcionálna a picur számára? Ha egyedi asztalosipari termékekre van szüksége, akkor asztalos munkatársaink a Tallér Kft.-nél segítenek, hogy ezen ötletei valóra is váljanak. Egyedi asztalosipari megoldások a Tallér asztalos műhelyéből.

Fa babaágy

Fa babaágy

Szeretne fa babaágyat vásárolni nem sokára megérkező csemetéjének? Ha igazán jó minőséget keres, akkor látogasson el a Sweet Night online üzletében, s rátalálhat a megfelelő fából készült babaágyra, amelyben jól érzi majd babája magát. Kényelmes, ugyanakkor strapabíró, mely egy jó babaágy ismérve. Kiváló minőségű fából készül, mely masszív és biztonságban tudhatja benne babáját. Keresgéljen online időt megtakarítva. Néhány kattintással megrendelheti, s akár a megrendelést követő másnap át is veheti otthonában.

Igazifa

Igazifa

Elsődleges célunknak tartjuk, hogy kiváló magyar asztalosok munkáját bemutassuk, és lehetőséget adjunk számukra, hogy bebizonyíthassák szakmai kiválóságukat, melyet a globális kereskedelemben dömpingszerűen ömlesztett lakberendezési tárgyaktól már szinte senki sem lát (a forgácslapból vagy különféle műanyagokból készült bútorok korszakát éljük, de ha a fém tárgyainkat vesszük szemügyre: silány minőségű ötvözeteket látunk, melyekről csak úgy tűnik mintha 'igazi' anyagok lennének). Bútoraink nemcsak természetességükkel ( hiszen csak valódi 'igazi'fát használunk) hanem praktikumukkal, azaz használhatóságukkal is otthonosabbá meghittebbé teszik lakását.

Majoros és Társa Faipari Kft.

Majoros és Társa Faipari Kft.

Társaságunkat 1992-ben alapítottuk Abaújszántón és az erdészettől megvásárolt öreg, gazdasági épületben megkezdtük munkánkat. A családi vállalkozásra alapozott Kft. formátum a kezdetektől, a mai napig fenn áll. Fő tevékenységünk egyedi épület- és bútorasztalos feladatok kivitelezése. A folyamatos technológiai fejlesztéseknek és személyi fejlődésnek köszönhetően mára a régió meghatározó kivitelezőjeként valósítjuk meg szolgáltatásainkat. Vállalkozásunk mottója: Mindent mi fából ? , a hagyományőrzés, a természetesség és a minőség jegyében!

Minőségi kerti bútorok

Minőségi kerti bútorok

A Tectona Grandis hazánkban több, mint 15 éve képviseli most már 3 telephellyel rendelkező, díjnyertes designerek tervei alapján készült első osztályú minőségű alapanyagokból készült és mai trendeket követő kerti bútorok és berendezéseket árusító bolt hálózat. Több, mint 20 beszállítottól importált, megfizethető árszínvonalon kínálja termékeit eladásra. Csapatunk a legfelkészültebben várja a kedves vásárlót, mind személyes mind telefonos kérdések esetén. Jöjjön el a bemutató termünkbe várjuk szeretettel.

Möbelart Bútoripari Bt.

Möbelart Bútoripari Bt.

Fa bútorok, kerti bútor, csomoros nyár fa kerti garnitúrák. Hagyományos székes garnitúránk (1 db 200 x 70-80 cm hagyományos asztal, 2 db hagyományos pad, 2 kis karosszék) 1250 Euro áron kapható, míg szék nélküli hagyományos pados garnitúránk (1 db 200 x 70-80 cm asztal, 2 db pad) 950 Euroba kerül.(2011-es árak)

Pohárszék fából

Pohárszék fából

A pohárszék egy régi fa bútortípus, manapság már nem igazán gyártják. Elsősorban ebédlőkben, nappaliban, ritkábban a konyhában díszítette a lakást ez a szép fa bútor. Az oldalon található fa pohárszéket nagyapám készítette 1935-ben.

Hirdetés
Robi Bútor Nagykereskedés

Robi Bútor Nagykereskedés

A Robi Bútorkereskedés immár 19 éve szolgálja ki a magyar háztartások lakberendezéssel kapcsolatban felmerült igényeit. Fő célként tűztük ki, hogy a magyarországi lakosságban felmerült bútoripari igényeket a lehető legmagasabb szinten tegyünk eleget. A magas igény kielégítés egyik alappillére a pénztárcát megkímélő kedvező ár, amely természetesen nem megy a minőség rovására. A másik alappillér a termék mellett, tehát maga a bútor mellett nyújtott kiegészítő szolgáltatás. Azaz szakképzett szakembereink hasznos tanácsokkal látják el a vásárlókat, illetve segítenek meghozni a vásárló számára legoptimálisabb döntést. Szintén szolgáltatásunk része, hogy részt veszünk a bútor alapanyag kiválasztásától, egészen annak a felhasználó otthonában történő elhelyezéséig. Hogy vásárlóink dolgát megkönnyítsük elindítottuk webshopunkat is, így otthonából könnyedén megrendelheti a kívánt bútorokat.

SA-FA Kft.

SA-FA Kft.

Szolgáltatásaink komplett belsőépítészeti tervezés, generálkivitelezés, egyedi bútorgyártás. Tömörfa, furnérozott vagy akár egzóta (pl. wenge) alapanyag. Fafajtáink: bükk, cseresznye, dió, kőris, tölgy, juhar vagy akár wenge, mahagoni. Furnérok: hagyományos fafurnérok vagy többszörkéselt furnérok, gyökérfurnérok. MDF: CNC (számítógép-vezérelt) mart és festett kivitelben RAL színkártya szerint. Laminált forgácslapok: hazai és import forgácslapok (EGGER, Polyrey stb.). A bútorok kiegészítéséhez: rozsdamentes acél, szálcsiszolt alumínium, edzett üveg, plexi, természetes kövek és műkövek is felhasználhatók.

Sajó - Therm Kft..

Sajó - Therm Kft..

Asztalos műhelyünk 2001 óta foglalkozik fa nyílászárók, falépcsők és egyéb faipari termékek gyártásával. Általában, az igények függvényében egyszerre dolgozik 7-15 asztalos Miskolc mellett találató műhelyünkben. Egyedi méretű fa nyílászárók gyártása és fa bútorok készítése. Gyártunk még falépcsőket, és gyakran készítünk egyéb, egyedi tervezésű fa munkákat is. Telephelyünk Miskolctól 12 km-re, Sajópetri külterületén található. Az autópálya közelségének köszönhetően, akár nagyobb mennyiségű fa bútorok, fa nyílászárók vagy akár egy tekintélyesebb csigalépcső is eljuttatható műhelyünkből néhány óra alatt, az ország távolabbi pontjaira. A Sajó-Therm asztalos műhely, kiemelten foglalkozik, egyedi tervezésű falépcső, csigalépcső gyártással. Asztalos műhelyünk tevékenységei között szintén megtalálható az egyedi, és a szokványos fa nyílászárók gyártása is.

Woodmaster Szerszám Webáruház

Woodmaster Szerszám Webáruház

Faiparban szerzett több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkező Csapatunk új, gyári, ipari minőségű faipari szerszámok, gépek és kiegészítők értékesítésével foglalkozik. Woodmaster termékeink mellett számos más márka magas precizitású, legkorszerűbb, egyenesen a gyárból érkező termékei forgalmazásával igyekszünk a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek eleget tenni. Kinek ajánljuk termékeinket? Minden famegmunkálás iránt érdeklődőnek, kis és közepes műhelyeknek, restaurátoroknak, díszletgyártóknak, bútorgyártóknak, tanműhelyeknek, ácsoknak és asztalosoknak.Termékeink lisája: platolómarók ? kontraprofil marók ? nútmarók ? profilmarók ? falcmarók ? hossztoldók ? bigézők és szélességtoldók ? gyalufejek és beállítók ? beltéri ajtógyártó és tokgyártó marók ? ablakgyártó marók ? vasalathely és zárhely marók ? lambéria marók ? marószerszámok ? kések és lapkák ? felsőmarók és fúrók ? körfűrészlapok ? flexibilis csövek Fa Elefánt Kft. (Veszprém)

Tuti menü