Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa kerítés képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Fa kerítés - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Fa kerítés
Keresés
Találatok száma - 7 db
Asztalosterem egyéni vállalkozás

Asztalosterem egyéni vállalkozás

Kerítéslécek, kerítéselemek, szélezetlen kerítésdeszka gyártása és forgalmazása, asztalos minőségben. Áruházunkban széles választékból vásárolhat kerítésléceket. A kerítéslécek különböző fafajtából és rengeteg méretben található. Továbbá lehetősége van egyedi méretben is leadni megrendelését, akár felár nélkül is, az ország egész területén. Kiegészítő szolgáltatásunk, igény szerint a kerítéslécek felületkezelése, teljes kiépítése. Speciális, egyedi elképzeléssekkel is bátran megkereshetnek minket.

Deszka kerítés webáruház

Deszka kerítés webáruház

Természetes fa kerítés, deszka kerítés, palánk kerítés, vagy fa átlátásgátló az álma? Nálunk mindezt megtalálja. Teljesen zárt táblás vagy részlegesen határoló, természetes fa apácarács átlátásgátló termékeink belső térelválasztásra és hagyományos fa táblás kerítés elemként is kiválóak. Cégünk kivitelezésében telepített kerítések és kapuk hossza kilométerekben mérhető, azonban számtalan egyéb jó minőségű fa kerti elemeket (pl.: fa virágágyást, fa komposztálót, fa tárolót, vagy lugast) is forgalmazunk webáruházunkban. Látogasson el oldalunkra és tekintse meg teljes árukínálatunkat.

Fa átlátásgátló kerítések

Fa átlátásgátló kerítések

Oldalunkon megismerkedhet az ingatlanok betekintés elleni védelmére kifejlesztett, gyakorlatilag valamennyi rendszerrel, illetve azonnal meg is vásárolhatja azokat. Az internetes áruházban kivételesen egyszerűen és gyorsan beszerezhetők a kíváncsi tekintetek kizárására alkalmas termékek és kiegészítők. Webáruházunkban kivételesen egyszerűen és gyorsan beszerezhetők a kíváncsi tekintetek kizárására alkalmas termékek és kiegészítők.

Fa kerítéselemek

Fa kerítéselemek

A Holitex Kft. fa kerítéselemek és faáru forgalmazással foglalkozik. Üzletünk faáru kínálatában megtaláhatja a következő termékeket: kerítéselem, lambéria, hajópadló, stablon deszka, különböző szegőlécek, fából készült dísztárgyakat.

Kerítés Expressz Kft.

Kerítés Expressz Kft.

Akác fakerítések gyártása és forgalmazása. A kerítés alapanyaga, az akácfa.Az akác rendkívül időtálló keményfa. Kerítés csomagok széles választékban. Fakerítések egyedi méretben és összeállításban vevőink igényei szerint.

Kerítésdíszléc Kft.

Kerítésdíszléc Kft.

Fa kerítések, és kapuk készítése. Kizárólag keményfa, azon belül tölgy alapanyag. Kerítésléceket gyártása 50-170 cm hosszig, többféle mintával. Telephely Nagybaracska község Dél-Bácskában található /51.sz. főút/ Bajától délre 18 km-re, a szerb határtól 13 km-re.

Keritésrendszerek Kft.

Keritésrendszerek Kft.

Táblás fa kerítéselemek forgalmazása. Az átláthatatlan tábláktól a rácsokon keresztűl a virágfuttatóig. Többféle méretben, keretvastagsában kapható fa kerítés tábláink minden igényt kielégítenek. Termékeink gombaölővel kezeltek.

Tuti menü