Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa ragasztó képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Fa ragasztó - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Fa ragasztó
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fa ragasztási tippek

Fa ragasztási tippek

A fa ragasztásának tippjei az Ezermester cikkjében.A fából készült alkatrészek összeerősítéséhez elengedhetetlenek a nagy kötőszilárdságú ragasztók. Az asztalosok által régen használt enyv már csak emlék, helyette ma már különféle vízbázisú, általában PVAc (polivinilacetát) diszperziós ragasztókat használnak.

Faipari ragasztók | NATEX webshop

Faipari ragasztók | NATEX webshop

Webshopunkon faipari felületkezelő anyagokat (pác, lakk, olaj, lazúr), csiszolóanyagokat, ragasztókat, és egyéb anyagokat forgalmazunk. Ragasztóanyagaink kiváló minőségűek. Legnagyobb forgalmazott márkáink a Technobond, Technopur, és a Kleibert. Cégünk szakmai előélete hosszú évekre vezethető vissza. Napjainkra a régió meghatározó faipari szaküzletévé nőtte ki magát, sok-sok elégedett ügyféllel. Ügyfélszolgálat: NATEX Kft. 8000 Székesfehérvár, Szárcsa utca 35. Telefon: ( 36) 22 785 420 Mobil: ( 36) 20 553 51 45 Email: shop@natex.hu

Palma fa ragasztó

Palma fa ragasztó

A Palma fa ragasztó mindenfajta faáru és műanyag dekorációs lap ragasztására szolgál. Használható barkácsolásnál, szerelésnél (köldökcsap, csapos kötések, szélesítő és hosszabbító toldások), fugaragasztásra, tömör fa ragasztására és felületragasztásra (furnérozás, farostlemezek, dekoritlapok és hasonlók).

Pattex

Pattex

Pattex ragasztók fa termékek rögzítéséhez és ragasztásához. Pattex Palma Fa Normal, Pattex Palma Fa Expressz és Pattex Palma Fa Vízálló. A ragasztó alkalmas faipari termékek és dekorációs anyagok ragasztására. Alkalmazható barkácsoláshoz, bútorkészítéshez

Technobond

Technobond

A Technobond Fa Expressz ragasztó filmje nagy szilárdságú, de jól csiszolható. Elsősorban puha fákhoz ajánljuk, kemény és egyéb fákhoz a nagyobb filmkeménységű Technobond Fa Special ragasztónkat fejlesztettük ki. A Technobond ragasztó felhasználható beltéri, nedvesség hatásának ki nem tett faipari termékek gyártásához, bútoripari csapos kötések ragaszásához, nagyfrekvenciás présekhez.

Tuti menü