Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fa redőny, zsalugáter képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Fa redőny, zsalugáter - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Fa redőny, zsalugáter
Keresés
Találatok száma - 7 db
AUSZ BT - Redőny készítés, szerelés, javítás

AUSZ BT - Redőny készítés, szerelés, javítás

Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai múltra tekint vissza. Árnyékolástechnikai termékek gyártásával, forgalmazásával, szerelésével valamint javításával, karbantartásával foglalkozunk. Fény és hővédő rendszerek teljes skáláját felöleli tevékenységünk. Emellett műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásával, beszerelésével, valamint kovácsoltvas termékek gyártásával, szerelésével is foglalkozunk. Ezen termékkörökön belül ingyenes szaktanácsadással, valamint árajánlatadással állunk partnereink és leendő ügyfeleink rendelkezésére. Telephely: 4252 Nyíradony Galamb u. 23.

Fa redőnyők beszerelése

Fa redőnyők beszerelése

A Varga-Red Kft. kedvező árakon árulja vásárlóinak a különböző magas minőségű árnyékolástechnikai termékeket. Kiváló minőségű redőnyök, napellenzők széles választékban kaphatóak. Műanyag és alumínium redőnyök egyaránt megtalálhatóak kínálatukban automata működtetésű napellenzőket is kínálnak a vásárlók számára. A redőnyök működési elve lehet gurtnis vagy motoros. Cégük a XIX. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen ahol szakszerű kollégáink minden kérdésére válaszolnak illetve tanácsot adnak.

Faredőny

Faredőny

Történetünk az 1867-es kiegyezést követő években kezdődik. Akkor, amikor Magyarország néhány évtized alatt a tudományos kutatás és az ipari gazdasági fejlődés tekintetében a világ példaképévé vált. Ekkor számtalan új iparág született, köztük a mechanikus közbiztonságvédelem első jelentős hazai zászlóshajója Kondor Rezső Lakatosáru és Redőnygyára.

Péter zsalu

Péter zsalu

A zsalugáter fix- vagy mozgatható (állítható) lamellákkal készülő passzív kültéri árnyékoló berendezés, mely készülhet fából, fémből vagy műanyagból. A Péterzsalu zsalugáterek borovi fenyőből készülnek fix- vagy mozgatható lamellákkal, natúr felülettel vagy vizesbázisú lazúrrendszerrel gyárilag felületkezelt kivitelben. Fix lamellás zsalugáterA zsalugáter elsődleges feladata az árnyékolás, emellett azonban komoly védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben heves esőzés, jégeső, szélvihar vagy hózápor idején.

Redőny Doktor

Redőny Doktor

A faredőny alapanyaga természetes úton szárított hársfából készül megszokott alapszínekben, illetve egyedi festéssel vagy pácolással. Faredőnyeinket az időjárási viszontagságokat jól tűrő faanyagokból készítjük. Új motorizált faredőny csak akkor készíthető, ha a régi faredőny hengerét lecseréljük. A faredőny léceinek felületkezelése gombamentesítő alapozással, az Ön ízlésének megfelelő kétrétegű festékréteggel, illetve egy fedőlakk réteggel történik.

Zugszol fa árnyékolók

Zugszol fa árnyékolók

A fa árnyékolástechnikai termékek esztétikusak, tartósak, divatosak, és a harmonikus lakókörnyezet kialakításához nagyban hozzájárulhatnak. A Zugszol Árnyékolástechnika szakemberei már közel két évtizede állnak az Önök rendelkezésére. Redőnyök és más árnyékolástechnikai szerkezetek fából.

Zugszol redőny

Zugszol redőny

Minőségi árnyékolástechnika, rolók, napellenzők, redőnyök, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, napellenzők széles választéka, kedvező áron. Tegye tökéletesebbé, szebbé környezetét velünk. Nálunk biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő árnyékolót. Válogasson minőségi árnyékolók és árnyékolástechnikai megoldásaink közül.

Tuti menü