Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faanyag védelem képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Faanyag védelem - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Faanyag védelem
Keresés
Találatok száma - 7 db
Azúr festékáruház - fafesték

Azúr festékáruház - fafesték

Vásároljon festéket az Azúr festékáruházban! Minőségi falfestékek kedvező áron, kültérre és beltérre egyaránt! Tartós falfestékek, lazúrok, tapéták és zománc festékek kedvező áron.Lazúr, lakk, díszlécek, homlokzat festékek, aerosolos festékek, zománc festékek, nálunk mindent megtalál ami szükséges.Vásároljon gyorsan és egyszerűen webáruházunkon keresztül online!

Beretzky

Beretzky

Beretzky Albert okleveles vegyészmérnök faanyagvédelmi szakértő. Faanyagvédő, égéskésleltető szerek kifejlesztése, épületek, tetőszerkezetek fanyagának szakértői véleményezéseét, és a beépített faanyagok gomba és rovarkárokozók elleni megelőző és megszüntető védelme.

Faipari felületkezelés | NATEX Kft.

Faipari felületkezelés | NATEX Kft.

A NATEX Kft. faipari felületkezelő anyagokat (pác, lakk, olaj, lazúr), csiszolóanyagokat, ragasztókat, és egyéb anyagokat forgalmaz. Cégünk szakmai előélete hosszú évekre vezethető vissza. Napjainkra a régió meghatározó faipari szaküzletévé nőtte ki magát, sok-sok elégedett ügyféllel. Vevőink jelentős részét a faipar résztvevői teszik ki, de a lakosság körében is egyre népszerűbbek az általunk forgalmazott ipari anyagok. Ráadásul már online felületen keresztül is tud tőlünk rendelni. Keresse webshopunkat bizalommal.

Házicincér faanyagvédelem

Házicincér faanyagvédelem

Társulásunk a faanyagvédelem szakterületén belül épületek beépített faanyagának vizsgálatával, szaktanácsadással, szakvélemények készítésével, épületdiagnosztikával és a károsodások megszüntetésével (szakkivitelezéssel) foglalkozik az ország egész területén.

Jobeck - Szúvédelem

Jobeck - Szúvédelem

A Jobeck faanyagvédő szer különböző fenyőtűkből, tömjénből, szegfűből, télizöldből és egyéb növényekből kivont éterikus olajokból áll. Hatékony védelem a faanyag rovarok és gombák ellen. A Jobeck aktív faanyagvédő konzerválás ideális megoldást biztosít a fa szerkezetének természetes és tartós megőrzéséhez.

Pannon Protect Kft.

Pannon Protect Kft.

A Pannon Protect Kft. tevékenységet igénybe veheti ha beépítendő faanyagát meg szeretné védeni,épületét gomba-, vagy rovarkártevők támadták meg, valamint ha szakszerű megelőző, vagy megszüntető faanyagvédelemre, korszerű faanyagvédőszerre van szüksége.

Tűzvédőfesték Kft.

Tűzvédőfesték Kft.

Faanyagvédelmi és tűzvédelmi megoldások, védőszerek ás alkalmazásuk módjai. Hőre habosodó, színtelen tűzvédő festék első magyarországi alkalmazása. Az állandó földérintkezéssel és/vagy állandó vízérintkezéssel használt fánál biztosítani kell a hosszú ideig tartó védelmet! Faanyagvédő szerek értékesítése.

Tuti menü