Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Faházak képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Faházak - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Faházak
Keresés
Találatok száma - 10 db
Asztalos - Tamer 2001 Bt.

Asztalos - Tamer 2001 Bt.

Sokan laknak munkájukból, helyzetükből kifolyólag lakásban, így ők általában a hétvégén telkükön próbálnak kikapcsolódni. Nekik tudunk segíteni egyedi faházainkkal, ami a helyszínen kerül felépítésre. Az egyszerű nyári laktól a könnyűszerkezetes hétvégi házig, kívánság szerint az alapoktól a belső kialakításig mindent megoldunk, hogy az Ön pihenését ne zavarja semmi.

Bognár Andor egyéni vállalkozó

Bognár Andor egyéni vállalkozó

Cégünk egyedi rönkbútorok és faházak valamint fajátszóterek, fa kerti bútorok készítésére szakosodott. Faházak készítését vállaljuk akár az Ön egyedi tervei alapján is. Álmodja meg garázsát, istállóját vagy szerszámos kamráját, mi segítünk a tervek elkészítésében és önnek már nem marad más mint kijelölni a faháza helyét és néhány nap elteltével már használhatja is. Az elkészült építmény nem csak hasznosságával hanem esztétikájával is méltón egészíti ki otthona harmóniáját.Vállaljuk lakóházak fa elemeinek legyártását is. Munkánkra jellemző a precizitás és a megrendelő igényeinek maximális figyelembe vétele. Termékeinket csakis kiváló minőségű alapanyagokból készítjük.

Eriszta faház

Eriszta faház

Cégünk tevékenységei közé tartozik a nyaralók, kerti faházak, garázsok, szerszám tárolók tervezése, kivitelezése minőségi fa alapanyagokból. Továbbá elárusító pavilonok bérbeadása szállítással, szereléssel, bontással.

Faházak duguláselhárítása

Faházak duguláselhárítása

Szinte minden háztartás lefolyórendszerében - előbb vagy utóbb, de szükségessé válik a duguláselhárítás, igy a hétvégi faházainkban is amennyiben wc vagy fürdőszobával felszerelt, azonban nem mindegy mennyiért és hogyan ! Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem a duguláselhárítás terén. Kizárólag bontás és rombolás nélkül dolgozom a legkorszerűbb gépek és technikák alkalmazásával. A hét minden napján hívhat, amennyiben tudok segítek.Nagycsaládosoknak, nyugdíjasoknak és diákoknak árkedvezményt biztosítunk a munkadíjból. Duguláselhárítás garanciával a legolcsóbban ! Duguláselhárítás 1 órán belül Budapesten.

Gofer Faház

Gofer Faház

Gofer faházak építése és értékesítése. Környezetbarát , energiatakarékos építési mód, ahol természetes anyagok veszik körül a lakókat. Referencia faházak megtekinthetőek Vértesacsán, melyekben érzékelhetővé válik a faházak belső harmóniája, otthonossága.

Hornex Bt.

Hornex Bt.

Cégünk fő tevékenysége olyan mobil faházak építése, melyek szerkezetileg erősek, tartósak és olcsók. Emellett vállaljuk többek közt kocsibeállók, kerti pihenők, hétvégi faházak, garázsok, szerszámtárolók és szaunák, valamint horgász házak építését az ország nagy részén kedvezményes szállítási költséggel. Cégünk több, mint tíz éves tapasztalatával, minőségi szárított, gyalult luc-borovi fenyő alapanyaggal dolgozik. Kérésre vállalunk még előtető készítést, belső hőszigetelést, alapozó felületkezelést és lazúros festést is. Ha régi álma egy hétvégi faház vagy egy szauna a kertjében, akkor valósítsa meg azt a Hornex Faház csapatával!

Monicon Kft.

Monicon Kft.

Cégünknél 18 féle típusú faházból választhat akár egyedi tervrajzok szerint is. Reális árkalkuláció , mely tartalmazza a szállítás és szerelési munkálatok költségeit is. Az építkezési határidő minimális és rögzített. Alapanyagként kizárólag műszárított luc-borovi-és vörösfenyőt használunk.

Szak-therm - Energiatanúsítvány

Szak-therm - Energiatanúsítvány

Az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításról szóló 176/2008. (VI. 30.) Kormányrendelet 2009. január 1-jén lépett hatályba. Annak érdekében, hogy egyértelmű képet kapjanak faházaik jelenlegi energiafogyasztásáról, felajánljuk cégünk, Szak-Terv Bt. szakértői szolgáltatásait, lakóépületük energetikai jellemzőinek tanúsítására. Tanúsítványok elkészítéséért - lakásonkénti vizsgálatok esetén - a jogszabályban rögzített munkadíjat és költségtérítést számítjuk fel.

Székely faházak

Székely faházak

Cégünk 2001 nyara óta foglalkozik erdélyi faházak építésével..A megrendelő tervei alapján egyedi házakat építünk. A házakat általában szerkezetkészre építjük.Vállaljuk házak tetőfedését, épületcsoportok elkészítését is.

Hirdetés
Verkauf Impex

Verkauf Impex

A Gyergyói-medence lakói, a Keleti-Kárpátok hegyvidékén évszázados hagyományokkal rendelkeznek a famegmunkálás terén. Cégünk a helyi hagyományokra és tudásra alapozva több mint 15 éve gyárt fából készült minőségi, környezetbarát termékeket, ezalatt az idő alatt különböző európai országokba szállítottuk termékeinket: Spanyolország, Franciaország, Görögország, Belgium, Olaszország, Magyarország, Románia stb. Erdélyi, székelyföldi székhelyű vállalkozásunk a székely faházak hírnevét igyekszik továbbvinni. Gyártóként vagyunk jelen a piacon, ami a termékeink minőségét és kedvező árait garantálja. Ily módon első kézből, olcsóbban juthat hozzá a kívánt fából készült termékhez.

Tuti menü