Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fatelep - Budapest képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Fatelep - Budapest - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Fatelep - Budapest
Keresés
Találatok száma - 10 db
Dönci fatelep Kft.

Dönci fatelep Kft.

Építési faanyagok, laminált lapok, bambusz és nádtekercsek forgalmazása Budapesten a III. kerületben. Kedvezményes faanyag árak, hatalmas választék. Eurodekor papírlaminált forgácslap E1több színben és méretben.

Faanyag kalkulátor

Faanyag kalkulátor

A Hofstadter ácsoknak frissen vágott és fűrészelt fenyőárut kínál heti rendszeres szállítással. Nagy mennyiségű tetőanyag áll rendelkezésre válogatási lehetőséggel. Asztalosoknak 8-12 % -ra szárított borovi padló OF-es I. és II. osztályú minőségben.

Fadepo Fatelep

Fadepo Fatelep

Építő minőségű fenyő fűrészárura, szauna faanyagra, faházépítő elemekre vagy más egyéb építőanyagra lenne szüksége? A budapesti Fadepo Fatelep kiemelkedően széles és minőségi választékában mindent megtalál a legkedvezőbb áron! OSB lap, hajópadló, sőt, még elektromos és fatüzelésű szaunakályha és egyéb szaunakellékek is kaphatók nálunk. Tekintse meg weboldalunkat, ahol megismerheti kínálatunkat, majd látogasson el fatelepünkre, kollégáink készséggel segítenek a megfelelő faanyag kiválasztásában, sőt, akár impregnálás vagy gyalulás feláras szolgáltatásainkat is kérheti!

Fatelep Budapest XVI. kerület

Fatelep Budapest XVI. kerület

Fa, fűrészáru közvetlen importból származó I osztályú fenyő fűrészáru Kis és nagykereskedelmi forgalmazása. A fatelep lakossági és nagy beszállítói forgalmazókat egyaránt kiszolgál!. Kis és nagykereskedéseket is kiszolgálunk. Megvásárolható továbbá, gerenda, hajópadló, deszka, léc, lécek, különleges méretű gerendák, tetőfólia, tűzifa, fűrészáru kapható. A nálunk vásárolt faanyagokat a kívánt méretre vágjuk. Szolgáltatásaink között szerepel a bérmártás. A fa tetőszerkezetek, egyéb fából készült tartó szerkezetek vegykezeljük. A vegykezelést követően a fa ellenálló lesz penész, gomba, rovar és tűz ellen garanciával, megfelelőségi bizonylattal és műszaki leírással ellátva. Kamionos tételű fa beszállítás.

Hobler Fakereskedés

Hobler Fakereskedés

A Hobler Fakereskedés tevékenységei építő, fenyő fűrészáru, hajópadló, lambéria, OSB lemezek belföldi kis- és nagykereskedelme, de ezenkívül rúdfát, asztalos fűrészárut, tetőfóliát, bitumenes tetőzsindelyt, szegeket, ácskapcsokat is forgalmazunk.

Hungarodeal Kft.

Hungarodeal Kft.

A Hungarodeal Kft. fő tevékenysége a fűrészáru import, nagy- és kiskereskedelem. Fenyőfűrészárut elsősorban Szlovákiából, Romániából,illetve a FÁK államaiból importálunk. Nagy- és kiskereskedői vevőkör kiszolgálása faanyaggal.

Larex fatelep

Larex fatelep

Többféle minőségű faanyagok értékesítése. Tetőszerkezeti faanyag válogatott I . osztályú faanyagból. A rovarfertőzött és korhadt faanyagok 5-10 év elteltével elkorhadnak , tartásuk drasztikusan lecsökken! Csak minőségi faanyagból építsen tetőszerkezetet!

Skandináv Fatelep

Skandináv Fatelep

Telephelyünkön első osztályú, szlovák importból származó szerkezetépítő faanyag kapható. Gerenda, szarufa, fogópár, szelemen, palló, deszka, léc értékesítés akár gyalulva, esetleg impregnálva. Építőfa kinálatunk méretpontos, légszáraz fenyő fa fűrészáru.

VelikoContact - XV. kerület

VelikoContact - XV. kerület

Közvetlen importból származó I. osztályú fenyő fűrészáru Kis és nagykereskedele Budapesten. Cégünk Budapesti fatelepe lakossági és nagy beszállítói kereskedőket egyaránt kiszolgál!. Megvásárolható továbbá osb tábla, gerenda, hajópadló, deszka, léc, lécek, különleges méretű gerendák, tetőfólia, tűzifa, fűrészáru kapható. A nálunk vásárolt faanyagokat ingyenesen a kívánt méretre vágjuk. Szolgáltatásaink között szerepel a bérmártás. A fa tetőszerkezetek, egyéb fából készült tartó szerkezetek vegykezeljük. A vegykezelést követően a fa ellenálló lesz penész, gomba, rovar és tűz ellen garanciával, megfelelőségi bizonylattal és műszaki leírással ellátva. Kamionos faanyag kamionos tételű beszállítása Magyarországra.

Hirdetés
Zatik Faáruház

Zatik Faáruház

A Zatik Faáruház fatelepein az asztalos minőségű lombos és borovi fűrészáru, valamint trópusi fakülönlegességek kaphatók. Az asztalos minőségű fűrészáru mellett az építkezők számára tetőszerkezeti luc fűrészárut is forgalmazunk. Faáruházainban lap- és lemeztermékek, gyalult termékek, mart díszlécek és kézzel faragott díszelemek, fa félkész és késztermékek, lépcsőépítőelemek, fa nyílászárók, kerítéselemek.

Tuti menü