Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fatelep - Vidék képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Fatelep - Vidék - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Fatelep - Vidék
Keresés
Találatok száma - 11 db
Csepp-Faker - bio tüzelőanyagok

Csepp-Faker - bio tüzelőanyagok

A vállalkozásunk, a Csepp-Faker egy lendületesen fejlődő tüzelőanyag kis- és nagykereskedés. Fő profilja környezetkímélő, bio tüzelőanyagok értékesítése az alternatív fűtési megoldásokat előnyben részesítő felhasználók számára. Termékei között biobrikett és pellet szerepel, ezen kívül segédanyagok többféle fajtája. Brikettből három féléből választhatnak az érdeklődők, ezek pontosan: lyukas közepű hengerbrikett, dobozos, tömör henger brikett, kocka vagy RUF-brikett. Mindhárom termék magas nyomáson préselt, tölgy- és bükkfából készült, kötő- és ragasztóanyag nélküli tüzelőanyag. Jellemzője, hogy sokkal nagyobb hatásfokkal izzik, mint a tüzifa, fűtőértéke duplája a tüzifáénak. Nem koszol, nem kormol, használata nagyon kényelmes. A modernebb, pelletkazános fűtési rendszerekhez a legjobb minőségű fenyő pelletet kínáljuk vevőinknek. Hamutartalma minimális, hosszú izzási idejű, szennyeződésmentes termék. Raklapos vásárlásra kedvezményt biztosítunk!

DONA fatelep - Páty

DONA fatelep - Páty

A DONA Kft. telephelye Pátyon található, a több évtizedes múlttal rendelkező TÜZÉP területén. Kezdetben a fő tevékenységünk fenyő fűrészáru volt, amely mára általános építőanyag kereskedéssé bővült. Faanyag értékesítés, fatelep Pátyon.

Faanyag - Pilisvörösvár

Faanyag - Pilisvörösvár

A Hofstädter tüzépen építési faanyagok széles választékával várjuk. Fatelepünkön megtatalálható építési faanyag típusok: tetőléc, deszka, palló, gerenda és stafni. Cégünk továbbá számos építőipari szolgáltással áll megrendelőinek rendelkezésére: gépi földmunka, alapásás, árokásás, pincetömb kiemelés, földszállítás, mixerbeton szállítás, betonpumpa rendelés.

Faanyag - Pilisvörösvár

Faanyag - Pilisvörösvár

A --- t. faipari termékek széles választékával várja vásárlóit --- . 3000 négyzetméteres, telepünkön megtalálhat a legjobb minőségű fűrészáruktól és asztalosipari termékektől kezdve, a lambériákon és tetőszerkezeti anyagokon át egészen a szigetelőanyagokig bármit, amire amire szükség lehet egy építkezésnél vagy házfelújításnál. Termékeink mellett olyan kísérő szolgáltatásokkal is állunk vásárlóink rendelkezésére, mint a rovar-és gombamentesítés, méretre vágás, valamint egyed igény alapú rendelések beszerzése. Ezek mellett a szállítást vállaljuk igény szerint Békés megye egész területén. A minőségi Orosz, Svéd és Német alapanyagok a biztosítékok arra, hogy nálunk mindenki megtalálja a számítását.

Faanyag bemutatóterem Szolnok

Faanyag bemutatóterem Szolnok

Elege van már a műanyag ajtókból, asztalokból, székekből, mindenből, ami műanyagra vagy mesterkélt anyagokra emlékezteti? Jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol több mint 10 profilú lufenyő, borovi és vörösfenyő lambériából, hajópadlóból választhatja ki az Önnek megfelelőt, legyen szó a legolcsóbbról vagy a legjobb minőségről. Táblásított fenyő lapokból vagy a Finnországban importált szárított borovi fenyő fűrészárunkból kedvére gyárthat komódot, bútort vagy nyílászárót. Győződjön meg róla a saját szemével. Cégünk több Nyugat-európai gyártót képvisel Magyarországon. Seca, Hasslacher, Setra, Vapo, Schweighofer. A fát az emberiség ősidők óta használja, miért ne tenné Ön is?

Fatelep Pécelen

Fatelep Pécelen

Péceli fatelepünkön hozzáértő és megbízható cégtől vásárolhat magas minőségű faanyagot, zsindelyt, teraszburkolatot, lambériát, hajópadlót valamint tüzifát, deszka kerítést, lucfenyő, vörösfenyő és akác fa termékeket. Szolgáltatásaink között szerepel többek között a faanyag pontos, precíz megmunkálása, méretre vágása rövid határidővel és gyors házhoz szállítása kedvező áron! Magánszemélyeket, cégeket és magánvállalkozókat kis-és nagytételben is kiszolgálunk, forduljon hozzánk bizalommal! Tapasztalt kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére személyesen és telefonon egyaránt!

Szárított fűrészáru fatelep - Dunakeszi

Szárított fűrészáru fatelep - Dunakeszi

Kiváló minőségű asztalos alapanyagok kis- és nagy tételben Dunakeszin. Fűrészáru választékunk elsősorban hazánkban őshonos európai keménylombos fafajokból tevődik össze: kocsányos- és kocsánytalan tölgy gőzölt- és natúr bükk éger juhar hárs cseresznye kőr is kerti- és fekete dió Oroszország és Ukrajna területéről importált fenyő anyagaink: borovi- luc- és vörösfenyő

Szlovák Fatelep - Dunavarsány

Szlovák Fatelep - Dunavarsány

Faanyag, Fűrészáru értékesítés. Komplett tetőszerkezetek anyagszükséglete raktárról! Ingyenes anyagszükséglet-számítás, Ingyenes szaktanácsadás valamint gyalulás 800-as vastagsági gyaluval. Faanyagvédelemmel ellátott anyagokértékesítése.

Valőr fatelep és fűrészüzem - Rád

Valőr fatelep és fűrészüzem - Rád

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a különböző minőségű fa alapanyagok értékesítése, raklapgyártás és forgalmazás, bérfűrészelés, továbbá a tüzifa eladás, értékesítés területén. Ha Ön megbízható partnert és szakértelmet keres, hívjon minket bizalommal! Fa alapanyag készletünk tevékenységünkből adódóan folyamatosan képződik, egész évben kapható. Kedvező ár, megbízható forrás!

Hirdetés
Zete Fa - Pécs

Zete Fa - Pécs

Szlovák importból származó I.o fenyő-fűrészárú. Faanyagok ausztriából és németországból is. Pécs központjában 1999 óta működő fatelep új tulajdonossal Zete Invest Kft.néven dolgozik. Megújult termékválasztékkal kibővült árukészlettel ( fagerenda, hajópadló, zsaludeszka, lécek, tetőcserép stb ) várjuk vásárlóinkat. Kedvezményes faanyag árak.

Zsofa 66 Kft. - Érd

Zsofa 66 Kft. - Érd

Fenyő-fűrészáru kereskedelem és feldolgozás, faanyag gyalulás és faanyag vágás. Faanyagoka a tető elkészítéséhez és a belső famunkákhoz: fűrészáru, gerenda, tetőléc, hajópadló, lambéria, deszka, zsaludeszka és más építési faanyagok.

Tuti menü