Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gerendaházak képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Gerendaházak - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Gerendaházak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Finn gerendaház

Finn gerendaház

Gerenda-és rönkház nagyüzemi gyártás. Az Eurohonka Oy kizárólagos magyar képviseletét az Eurohonka Finn Gerenda- és Rönkház Forgalmazó, Építő és Szolgáltató Kft. látja el.Finnországban növekedett fenyők főbb jellegzetessége a magas gyanta tartalom, és a tömör szerkezet igy az ebből készült gerendaházak szinte örök életűek.

Pezo wood Kft.

Pezo wood Kft.

A Pezo wood Kft. gerendaházak készítését vállalja. Továbbá bronafalas nyaralók tervezése és építése, kerti szerszámtároló faházak építése, boronafalas és könnyűszerkezetes szaunaházak tervezése és építése.Kültéri faburkolato thermowoodból, egzótákból, vörösfenyőből.

Ubrankovics Erdészeti és Faipari Kft

Ubrankovics Erdészeti és Faipari Kft

Cédrus gerendaházak tervezése és kivitelezése. A Cédrus gerendaház családot cégünk által CNC technológiával gyártott, tömörfából készült gerendaházak alkotják. A gerendaház alapanyaga Ausztria alpesi régiójából származó hőszárított, egyrétegű vagy rétegelt-ragasztott, hossztoldott csaphornyos gerenda.

Woodwill

Woodwill

Woodwill Faház Kft. finn rönk-és gerendaházakat épít. Referenciáink között szauna épülettől többszintes családi házig minden épülettípus megtalálható. Cégünk szakemberei agilis, lelkes faipari mérnökökből álló csapatunk magas szintű szakmai felkészültséggel és gyakorlati tapasztalattal készíti a rönkházakat.

Tuti menü