Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerti faházak képes leírás - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu
részletek »

Kerti faházak - Fa anyagok, fa építészet.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: faanyag.tlap.hu » Kerti faházak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Auchan faházak

Auchan faházak

Tekintse meg az Auchan áruházlánc kerti faház kínálatát. Kerti faházak kedvezményes áron, folyamatos akcókkal. Célia szerszámtároló faház 220x220 cm, 18mm falvastagsággal padló nélkül, észak európai fenyőből, bitumenes kátránypapírral.

Boldogfa Kft.

Boldogfa Kft.

Kerti faházak értékesítése. Kerti faházak többféle méretben és kivitelben, kezeletlenül. A kiválasztott kerti faházakat előre egyeztetett időpontban kisszállítjuk vevőinknek. Versenyképes árak, kíváló minőség. A Boldogfa Kft telephelye csabrendeken található.

Ezermester - Kerti faház

Ezermester - Kerti faház

Az Ezermester magazin leírása a kerti faházakról. Szerszámtárolótól a fürdőszobás nyaralóig sokféle faépítménnyel találkozhatunk a barkácsáruházak és faipari cégek kínálatában. Ezekről a faháztípusokról olvashatunk a cikkben.

Hungaropro Kft.

Hungaropro Kft.

Keri faházak gyártása és értékesítése. A Hungaropro Kft. fő termékei a kerti szerszámtároló faházak, melyeket 2 - 24 m2 -ig több száz fajta kivitelben gyárt. Célgépei, a beszerzett faanyag minősége, 15 év és 170.000 db legyártott faház tapasztalata garantálja a faházak minőségét.

Márton faházak

Márton faházak

Faházaink gyorsan és egyszerűen, különösebb szakértelem nélkül is összeszerelhetők.Termékeink természetes alapanyagból készülnek. A gyártás teljes folyamata komoly szaktudással és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökök, szakemberek felügyelete és irányítása mellett zajlik.

Princess Faházak

Princess Faházak

Elárusító, boros faházak bérbeadása, értékesítése. Kerti kisházak, nagyházak, szerszám tárolók, garázsok értékesítése, komplett kivitelezéssel, helyszínre szállítással. Immár 6 éve forgalmazunk Erdélyből első osztályú lucfenyőből készült faházakat. Ez a klíma ? Hargita és környéke ? gondoskodik a speciális fastruktúráról, mely extrém tartósságot szavatol. A profilok általában 4 cm vastagságúak, de készülhetnek 7 és 2,5 cm-rel egyéni kérésre. A cég garantálja a termékeik minőségét és garanciát nyújt a gyártási és szerkezeti hibákra. Általánosan 5 év a vásárlástól számított garancia, de a természet, az ember által okozott sérülésekre, károkra, illetve a rosszul megalapozott házra, szerelésre vagy hibás karbantartás esetére nem tudunk garanciát vállalni. Faházat a szakértőrtől. Telefon: 36 20/945-19-87 Fax: 36 88/781-845

Tetőpont

Tetőpont

Keri faházak széles választékban, lapra szerelve kaphatók a Győri székhelyű Tetőpont szaküzletében. A házak raklapra csomagolva szállíthatók.A raklapcsomagok tartalmazzák a házak elemeit, a tetőt, ajtót, ablakot és a tetőre kátránypapírt, ajtózárat, ajtó-és ablak kilincset, valamint az összeszereléshez szükséges szögeket és facsavarokat.

Tuti menü